Review: MAC Haute Dogs Sculpting Powder/Shaping Powder Shadester

Honden de beste vriend van de mens. Ook ik heb een  viervoeter bij me thuis rondlopen en hou ervan om tijd met hem door te brengen. Knuffelen in de zetel, spelen in de tuin, hem troosten bij de dierenarts, avondwandelingetjes maken,... Je kunt je al voorstellen hoe happy ik was toen ik de Mac Haute Dogs collectie zag.

Ik weet nog goed hoe ik keek naar de producten en zag dat ze shaping producten hadden. Yes, al een tijdje was ik op zoek naar een bronzer. Dus je raadt het al ik ging naar de Mac Store en ja hoor ik kwam naar buiten met een shaping poeder in de kleur Shadester.


Het shaping poeder kost 22,50 euro en bevat 6g. 


 Wat zegt Mac over Shadester? "De tint van dit contouring powder accentueert de botsstructuren en gelaatstrekken van het gezicht met een natuurlijke schaduw."


Op de onderstaande foto zie je een swatch van Shadester. De kleur is lederbruin en heeft een matte transparante finish.


Het verdict:
Ik ben echt blij met mijn nieuwe bronzer en heb hem nu al iedere dag gebruikt. Hij maakt mijn gezicht mooi warm. Het poeder is niet vlekkerig en handig in gebruik, je kan het goed opbouwen. Ook kan ik er gemakkelijk schaduwen mee creëren en mijn mooie punten extra in de verf zetten. Dus ren maar snel naar Mac, want het poeder en de andere producten uit de collectie zijn zeker het proberen waard. 

Groetjes, 

Janne