Favorite summer products

De zomer is volop bezig en gelukkig hebben wel al kunnen genieten van het zonnetje. In de zomer gebruik ik verschillende make- up en verzorgingsproducten. Daarom wil ik mijn 5 favoriete make up producten en 5 favoriete verzorgingsproducten met je delen.


Ik begin natuurlijk met de make- up producten, want ik ben dol op make- up. Zoals je op onderstaande foto kunt zien, zijn 4 van de 5 make- up producten van MAC. Ik ben dan ook zo een heel klein beetje veel verzot op MAC. 


1. Het eerste product op de foto is een Mineralize Shinfinish van MAC in de kleur Soft and Gentle. Ik gebruik hem als highlighter. Ik vind Soft and Gentle een prachtige subtiele gouden glans hebben. Het poeder bevat 10g en kost 29,50 euro. 


2. Ik gebruik Soft and Gentle graag in combinatie met de Natural Bronzer van Rimmel. Ik vind deze bronzer erg goed werken. Ik gebruik de bronzer graag om een sunkissed glow te verkrijgen. Het product bevat 14g en kost rond de 10 euro. 


3. Mijn derde favoriet is een super opvallende lipstick van MAC. Ik wou erg graag een rode MAC lipstick en ik ging voor de kleur Lady Danger, een tomaat rode kleur. Deze lipstick heb ik deze zomer vaak gedragen wanneer ik uit ging. De lipstick is mat en blijft erg lang zitten. Lady Danger kost 19,50 euro. 


4. Ik gebruik graag Paint Pot van MAC, de kleur Soft Ochre heb ik deze zomer erg vaak gedragen. Hij heeft een matte geel beige kleur. De Paint Pot blijft goed zitten en kost 20 euro. 


5. En als laatste wil ik het hebben over de MAC Sheertone Shimmer Blush in de kleur Springsheen. Een perzikkleurige blush met subtiele gouden shimmers in. De blush geeft een zomerse gloed. De blush bevat 6 gram product en kost 22,50 euro. 


Dit waren mijn 5 favoriete zomer make- up producten. Dan ga ik nu over naar mijn 5 favoriete verzorgingsproducten. 


1. Een product dat ik deze zomer erg veel gebruikt heb, is de Shanti Shower nourishing shower paste. Met de geuren van indian rose & organic sweet almond oil. Ik vind het een erg zachte en vochtinbrengend douchepasta. Mijn huid voelt na het gebruiken zacht aan en ruikt heerlijk. Ook reinigt hij mijn huid goed. 


2. Natuurlijk kun je in de zomer niet zonder een goede zonnebrandcrème. Ik vind de Sublime Sun van L' oréal een erg goede! Hij is zeer licht bruin gekleurd wat zorgt voor een mooie subtiele bruine gloed op de huid. Ook ruikt de crème lekker. 


3. Vervolgens heb ik de droogshampoo van Herbal essences al erg vaak gebruikt. Deze droogshampoo maakt het haar terug fris en heeft een heerlijke bloemige geur. Hij doet goed zijn werk.


4. Ik breng iedere dag dagcrème aan. Deze zomer gebruik ik de  Pure & Natural hydraterende dagcrème van Nivea. Deze verzorgd mijn gezicht zeer goed. Mijn gelaat voelt gehydrateerd en zacht aan.


5. Ten slotte gebruik ik de Body Butter van The Body Shop in kokosnoot geur ook erg graag. Ik ben dol op de geur van kokosnoot in de zomer. De Body Butter werkt erg top, hij voed mijn huid zeer goed.


Zozo dit waren mijn 10 favoriete zomerproducten, dankzij deze producten overleef ik de zomer! 
Bedankt voor het lezen!  

Groetjes, 
Janne