Review: Bobbi Brown Brightening Brick Tawny

Vorige week woensdag ben ik samen met mijn vriend een dagje gaan shoppen in Rotterdam.
Toen we door de Bijenkorf liepen, werd ik op slag verliefd op de Brightening Bricks van Bobbi Brown. Na lang twijfelen besloot ik om er eentje te kopen. Ik vroeg hulp en uitleg aan de make- up artist en uiteindelijk kocht ik een Brightening Brick in de kleur Tawny.


De Brightening Bricks zijn beschikbaar in zes kleuren: Pink, Coral, Pastel Peach, Twawny, Pastel Pink en Cranberry en kosten 49 euro.

Maar wat is een Brightening Brick eigenlijk? Hieronder de beschrijving van Bobbi Brown: 
"De Brightening Brick is het ultieme multitasking product. De warmte van een bronzer, de frisse kleur van een blush en de gloed van een highlighter. Allemaal in een compact product. Beschikbaar in zes kleurencombinaties, die de huid een instant gloed geven. Voor een instante gloed, breng de Brightening Brick aan over gans het gelaat met de Face Blender Brush. Of breng het poeder aan op de appeltjes van de wangen als blush met de Blush Brush."  
Persoonlijk vind ik de ene Brightening Brick meer geschikt als bronzer bijvoorbeeld Cranberry, terwijl andere meer geschikt zijn als blush. Maar je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe je ze gebruikt, als blush, highlighter, bronzer of als combinatie.
Ook kun je de kleuren afzonderlijk of samen als oogschaduw gebruiken.
De Brightening Bricks bevatten 6,6g product. De verpakking is zeer mooi en kwalitatief, binnenin zit een spiegeltje.

Op de foto zie je swatches van de afzonderlijke kleuren.


Ik gebruik de donkerste kleuren (1) van de Brightening Brick als bronzer. De overige kleuren gebruik ik als blush (2) en de lichtste kleur als highlighter (3).Mijn mening: 
Pluspunten:
- Multifunctioneel product: je kunt het als blush, highlighter, bronzer of als combinatie gebruiken.
- Prachtige glans!
- Mooie kwalitatieve verpakking.
- Bevat 6,6g product.
- Je kunt de kleuren ook als oogschaduw gebruiken.
- Verpakking bevat een spiegeltje.

Minpunten:
- De prijs, 49 euro.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aanwinst! Een echt pronkstuk in mijn make- up collectie. Ik vind het een prachtig product en verpakking. De Brightening Bricks zijn hun prijs meer dan waard. Toch vind ik 49 euro heel duur en ga daarom niet rap nog een Brightning Brick kopen. Tenzij dat ik de Lotto win, dan koop ik ze allemaal!

Groetjes,
Janne