L'Oréal Paris Infallible Nail: 12 dagen lang?

Naast mijn eerdere collectie roze-tinten nagellak mag ik er eentje bij voegen:

L'Oréal Paris Infallible Nail - 005 Irresistible Bonbon

Deze nagellak belooft glanzende, schattig roze nageltjes met gellook die maar liefst 12 dagen lang blijven. Met twee simpele stappen kun je twaalf dagen lang ervan blijven genieten. De moeite waard om eens uit te proberen dus.

  Stap 1: 
Net zoals een gewone nagellak ga je ongeveer twee laagjes lak aanbrengen op je nagels. L'Oréal Paris vind ik persoonlijk niet zo superhandig om aan te brengen, want je ziet soms strepen als je je nagels lakt. Gelukkig maakt stap 2 hier veel goed :). Wat ook een pluspunt is, maar tegenwoordig hebt bij alle soorten nagellak, is de aanwezigheid van een metalen bolletje die door het schudden de uitdroging van de nagellak tegengaat en dus beter bewaart.
Voor deze nagellak zijn echt minstens twee lagen vereist, zodat de nagel goed bedekt is.
Stap 2: 
De tweede stap doe je met het andere flesje, waar een gelactiveerder in zit. Die vloeistof gaat de vorige lagen meer doen glanzen en geeft het een echte gellook. Het laagje zorgt er immers ook voor dat je nagellak langer op je nagels blijft, wat je ook doet. Eén laagje aanbrengen is meer dan voldoende. Als je tijdens het aanbrengen van de vorige lagen de borstelstroken ziet, wordt dit met de gelactiveerder helemaal verzacht en zijn ze egaal.En? Resultaat? 
Ik ben supertevreden van het resultaat, zowel de kleur als de verzorgde look. Ze blijven ook duidelijk langer dan andere nagellak die ik ooit heb geprobeerd! Na 8-10 dagen beginnen enkel de bovenste randjes wat te vervagen maar de rest blijft intact. Ik gebruikte de nagellak zelf op mijn trouwdag, omdat ik wist dat ik mooi resultaat kon verwachten. De nagellak is niet van de goedkoopste, maar is zeker zijn geld waard.


L'Oréal Paris Infallible Nail - 005 Irrisestible Bonbon (ook andere kleuren verkrijgbaar) 
Kruidvat- € 10,99
Score: 9/10

Eva. X