Kaleidoscope: the app

Het is alweer een tijdje geleden, maar ondanks onze blokperiode laten we jullie niet in de steek. Vandaag wil ik jullie graag laten kennis maken met een nieuwe app die ik onlangs heb gedownload: Kaleidoscope.Het is een fashion-app die je inspiratie biedt voor leuke outfits en looks. Daarnaast kun je ook prijzen bekijken en vergelijken uit verschillende winkels.

Op het toegangsscherm van de app vind je allerlei foto’s van streetfashion en uit modebladen. Je kiest je favoriete outfit en kunt direct de kledingstukken gaan bekijken.

   

 Kies het kledingstuk of accessoire die je wilt hebben en je krijgt een overzicht van gelijkaardige kleren uit verschillende winkels en met verschillende prijzen. Sommige artikelen zijn wat aan de duurdere kant, maar er zitten zeker ook gewone prijzen tussen.                               


                               Je hoeft uiteraard niet altijd te kopen, gewoon inspiratie opdoen is ook al een grote troef!

Het enige nadeel is dat de prijzen vermeld staan in dollar en dat de meeste winkels Amerikaans zijn.
Hoe dan ook, enkele van deze stores zijn ook al overgekomen richting ons landje, dus zijn die zeker ook daar verkrijgbaar. Ik denk aan Forever 21, Pieces, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Zara, Levi’s en nog veel andere.

En heb je geen smartphone of tablet? Dan kun je gerust ook via de site een kijkje nemen:  http://kalei.do/


Eva. X