Getest: Sebo Végétal & Mascara Longueur 360° (Yves Rocher)

Ze zijn er ! De productjes van Yves Rocher (zie vorige blog)

Ik kan alvast zeggen dat ik tevreden ben over de levering, er zat nu wel een weekend en feestdag tussen, maar toch kreeg ik ze maandag al afgeleverd in een grote doos met de bestelde artikelen erin en nog enkele staaltjes.


Ondertussen heb ik al enkele productjes kunnen testen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over:

♥ Sebo Végétal, een poriënverfijnend serum
♥ De Mascara Longueur 360°,  wimperdefiniërende mascara


1.   Sebo Végétal
Dit product is bestemd voor mensen met gemengde tot vette huid. Het absorbeert overtollig talg, ontstopt en vernauwt de poriën. Voor mensen die last hebben van puistjes, is dit dus een goede oplossing. Puistjes worden namelijk veroorzaakt door talgklieren in onze huid die soms teveel talg aanmaken waardoor onze poriën worden verstopt. Door Sebo Végétal elke ochtend en avond aan te brengen op een grondig gereinigde huid, worden de poriën ontstopt en kun je genieten van een gezonde, stralende huid.

Ik heb het product nu ongeveer 5 dagen getest en ben er alvast zeer tevreden over.
Het serum heeft een gel-achtige structuur en is gemakkelijk te verspreiden over het gezicht. Met enkele druppeltjes van het serum kom je zeker toe.
Na het aanbrengen van het product merk je al meteen dat je huid zachter gaat aanvoelen.
Sebo Végétal is een geparfumeerd product. Eerlijk gezegd moest ik wel even wennen aan de geur, want deze bleef de eerste keer sterk hangen. Het is een soort mango-geur. Nu ben ik de geur al gewend en vind ik hem eigenlijk wel aangenaam om te dragen. Hij is uiteraard niet zo sterk als een parfum, maar bij het aanbrengen is de geur sterk aanwezig, na verloop van de dag vermindert die.

Ik heb een redelijk gevoelige huid, maar heb nog geen last ondervonden bij dit product, gelukkig maar. Ik merk dat mijn huid meer gaat stralen en dat hij duidelijk zachter aanvoelt. Qua poriën merk ik weinig verschil, maar dat komt misschien omdat het verschil ook moeilijk te zien is.

Sebo Végétal, Yves Rocher. € 18
Score:  8/10

2.  Mascara Longueur 360°Deze mascara belooft je langere wimpers die rondom rond worden omhuld met mascara, dit via een speciaal 360° borsteltje. Daarnaast blijft de mascara zitten tot 12 uur na het aanbrengen!

Toen ik de mascara opendeed, merkte ik al direct een verschil op met al de andere mascara’s die ik ooit gebruikte. De textuur van de mascara is zeer vloeibaar, waardoor hij minder gaat klonteren. Ook het borsteltje is speciaal ontworpen om elke wimper mee te krijgen tijdens het maquilleren.

Ik merk inderdaad dat de wimpers niet samen gaan plakken en dat elke wimper een laagje zwarte mascara krijgt. Het zorgt voor meer volume, maar je wimpers lijken ook langer doordat ze helemaal bedekt worden onder mascara. Het is zeer aangenaam om aan te brengen, je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over klonters of samenplakkende wimpers. Het aanbrengen met het borsteltje gebeurt op een zeer nauwkeurige manier en het resultaat mag er zeker wezen! De langhoudende formule van 12 uur heb ik nog niet kunnen uittesten, maar ik geloof wel dat het kan.

Mascara Longueur 360°, Yves Rocher. € 17,90
Score: 9/10