NYC Smooch Proof 16hr Lip Stain


Eerst en vooral wil ik diegene die nu hard moeten studeren 
even wat moed toewensen met deze motivational penguin. 
Uiteraard moet er ook tijd zijn voor ontspanning, dus stel ik jullie vandaag één van mijn nieuwe aankopen voor: de NYC Smooch Proof 16hr Lip Stain. (Wauw, wat een naam...)Ik kocht deze in het Kruidvat voor een klein prijsje en koos voor de kleur 492 ‘Never Ending Nude’.
Ik ben wel fan van een subtiel kleurtje op de lippen, één die je op elke gelegenheid kunt dragen. Het feit dat deze Lip Stain Smooch Proof is vond ik ook een pluspunt, ik hou namelijk niet van vette of plakkerige gloss op mijn lippen. Mijn vriendje trouwens ook niet :).


Zoals de naam het zegt, blijft de kleur ook 16 uur lang op je lippen. Gedurfd om dit te beweren, laten we dus even kijken wat mijn ervaringen hierover zijn.


De Lip Stain bestaat uit een stift-vormige top, waarmee je de kleur op je lippen kunt aanbrengen. Zoiets had ik nog nooit eerder gedaan, dus het was wel even wennen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet gemakkelijk vind om aan te brengen. Mijn voorkeur gaat meer naar een echte lippenstiftvorm. Nu, door de fijne punt kun je wel preciezer te werk gaan, wat dan wel terug een pluspunt is. 

Het geeft ook een fris gevoel aan je lippen en plakt dus helemaal niet. Hij is dus wel degelijk Smooch Proof (Yes!). Een groot nadeel aan dit product is dat het je lippen gaat uitdrogen, en dit al vrij snel. Je kunt het dus best combineren met Labello of een andere kleurloze gloss.

Nu vertel ik jullie wat meer over de kleur. Zoals ik eerder zei, koos ik voor de ‘Never Ending Nude’. Toen ik de Lip Stain voor de eerste keer op mijn lippen deed, moet ik wel zeggen dat het toch eerder een rood-roze tint uitslaat dan een nudetint. Persoonlijk vond ik dit niet zo heel erg, maar wees wel gewaarschuwd als jij ook voor dit product gaat.
De kleur gaat ook niet 16 uur lang mee, zoals de naam beweert. Na enkele uren is deze al sterk vervaagd, maar blijft er een subtiele hint van over. Wil je 16 uur lang dezelfde tint behouden? Dan zorg je best dat je hem bij de hand hebt om je lippen af en toe bij te kleuren.
Ondanks sommige zaken waar ik bedrogen uitkwam, vind ik het toch leuk om te dragen. Ik probeer het wel zo weinig mogelijk te doen, om mijn lippen te beschermen tegen uitdroging.

NYC Smooch Proof 16hr Lip Stain, Kruidvat. € 3,99
Score: 6/10

Veel succes met het studeren !


Eva. X