Body Workout met Blogilates

De zomer zit er aan te komen dus wordt het tijd om ons lichaam bikini-ready te maken!
Voor diegene die niet graag in het openbaar fitnessen en liever alles op hun eigen tempo doen, heb ik het perfecte alternatief voor jullie: POP Pilates by Blogilates. 

Cassey Ho is een pilatesinstructrice en deelt haar workouts met de hele wereld via haar Youtubekanaal Blogilates. Dit bestaat uit een hele reeks cardio- en pilatesoefeningen die telkens focussen op één of meerdere spiergroepen (bv. buikspieren, benen, billen, armen,...). De oefeningen doe je op energieke muziek om het sporten wat aangenamer en minder lastig te maken. Neem zeker eens een kijkje op haar Youtubekanaal: https://www.youtube.com/user/blogilates

Ik doe nu al een halfjaar pilates via de filmpjes van Blogilates. Persoonlijk vind ik dat er heel wat voordelen aan verbonden zijn. Ik som ze even op voor jullie:

-          Het is helemaal gratis!
-          Je hebt geen materiaal nodig (eventueel een matje, maar dit kan evengoed op een matras)
-          Je merkt resultaat
-          Het duurt maar een uurtje per dag (ik doe het meestal van 20u-21u)
-          Cassey motiveert je tijdens de workout
-          Je kiest zelf het moment waarop je sport
-          Je kiest zelf welke spieren jij wil kweken!
-          ...
Naast de workouts maakt Cassey ook filmpjes over gezond eten, detoxen en allerlei tips en tricks voor een happy en healty life!


Ook op haar website zijn heel wat interessante zaken te vinden: je kunt er een workout-kalender vinden waar je op kunt terugvinden welke workouts je die dag moet doen (gemiddeld 1 uur per dag), ze heeft haar eigen kledinglijn van sportkledij en accessoires, je kunt er verbazingwekkende before-and-after foto’s terugvinden van fans die haar workouts doen én er staan heel wat recepten en meal plans op de website.


Ik nodig jullie zeker uit om eens een kijkje te nemen op de site of via het Youtubekanaal en hopelijk beginnen jullie alvast aan de beginnersworkout! 

(Deze is te vinden op volgende link: http://blogilates.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/06/Beginners-calendar-new.jpg)

Succes!


Enkele nuttige links:
www.blogilates.com (blog, before & after, recepten, kalenders,...)
www.youtube.com/user/blogilates (Youtubekanaal voor workouts)
www.youtube.com/user/BlogilatesTV (Youtubekanaal voor kooktips en diversen)
www.ogorgeous.com/pages/blogilates (Online shop voor sportkledij en accessoires)

www.itunes.apple.com/us/app/blogilates-official-app/id677023207?mt=8 (de Blogilates-app)